Cursussen voor alle hairextension systemen

Erkend Leerbedrijf SBB

cursus-extensions-opleiding-academy

Online cursus extensions volgen ( via onze nieuwe cursus website www.onlinehairacademy.com)

Met veel trots introduceren wij nu als eerste in West-Europe het online cursus platform – hairextensions, die je dus thuis kunt volgen vanaf je eigen laptop, tablet of smartphone. Deze zeer complete cursus bestaat uit modules, veel hoofdstukken en is Nederlandstalig. Alles wordt uitgelegd met duidelijke foto’s, illustraties, video’s en alle teksten zijn makkelijk te volgen. Je hebt geen kapperservaring nodig. De totale cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur, maar je mag er 14 dagen over doen. Nergens leer je zoveel over wax extensions! Gewoon thuis op je computer, tablet of smartphone.
Deze cursus is speciaal ontwikkeld door dé hair extensions expert van de BeNeLux: Sylvia Bruens.

Boek nu>>
cursus-extensions-opleiding-academy

Complete opleiding Allround Hairextension Expert

Opleiding van 3 maanden of korter tot hairextension expert. 13 weken lang ga je elke week naar school, volg je al onze opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die serieus verder willen in het vak hairextensions. Na afronden van deze opleiding ben je ook helemaal klaar voor om een eigen salon te openen.
Met deze opleiding zijn wij scholingspartner van het UWV en kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding via het UWV. Lees meer–>

Boek nu>>
cursus-opleiding-school-hairextensions-6-in-1-goedkoophaar

Cursus extensions leer 10 systemen op 1 dag

Cursus hairextensions die 10 systemen leert op 1 dag. U heeft voor deze dag geen kappers ervaring nodig. Tijdens deze cursus krijgt u veel theorie en uitleg over verschillende methodes en er wordt u veel voorgedaan en gedemonstreerd.

Boek nu>>
extensions-hairextensions-cursus-goedkoophaar

Basiscursus Hairextensions

De basiscursus hairextensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de hairextensions altijd in op een oefenhoofd.

Boek nu>>
basis-cursus-hairweave-extensions-vlech-goedkoophaar

Basiscursus Hairweave

De basiscursus Hairweave duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basis cursus zet u de Hairweave altijd in op een oefenhoofd.

Boek nu>>
microring-cursus-extensions-hairextensions-goedkoophaar

Basiscursus Microring Technieken

De basiscursus microring extensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 56:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de microring extensions altijd in op een oefenhoofd.

Boek nu>>
cursus-tapeextensions-tape-extensions-sticker-hairextensions-goedkoophaar

Cursus Tape Extensions

Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur. Voor deze cursus heb je een model nodig. Het model betaald dan de extensions. Je hebt voor een haarverlenging ongeveer 6 tot 8 pakjes nodig. Je leert een haarverlenging zetten met tape extensions. Zowel het verwijderen als het herplaatsen van deze extensions. De extensions blijven 3 tot 4 maanden zitten en je kunt ze hergebruiken. Ook leer je de extensions in model te knippen of te snijden en natuurlijk het stylen van het haar.

Boek nu>>
goedkoophaar-extensions-cursus-hairextensions

Masterclass Hairextensions

De masterclass Hairextensions duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

Boek nu>>
goedkoophaar-hairweave-extensions-cursus-masterclass-hairextensions

Masterclass Hairweave

De masterclass hairweave duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

Boek nu>>
goedkoophaar-micro-ring-extensions-cursus

Masterclass Microring

De masterclass microring duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze websi